در احداث پل امام رضا(ع) و زیرگذر کارخانه قند هزینهای به شهرداری ورامین تحمیل نمیشود
به گزارش اداره روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین ، وی با تأکید بر وجوه تشابه این دو پروژه مهم شهری افزود: دو پروژه شهری ورامین در قالب اجرای طرح قطار بینشهری تهران-ورامین-پیشوا به اجرا گذاشته شده و به همین خاطر احداث آن بر عهده شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران بوده و به شهرداری ورامین هزینهای تحمیل نمیشود.
وی با اشاره به مقاومت شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین بر اجرای درست و فنی دو پروژه پل امام رضا(ع) و پل کارخانه قند ادامه داد: شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین در اجرای دو پروژه مهم شهری فوق، بر توجه ویژه و جدی به طرح تفصیلی و جامع شهری تأکید کرده و از اجرای هرگونه طرحی که منافع شهروندان را با خطر مواجه میسازد، جلوگیری به عملآورده است.
شهرداری ورامین بر جمعآوری پل کارخانه قند تأکید دارد
مهندس حیدریان با تأکید بر این نکته که ابتدا قرار بود که دو طرح دیگر بهجای پل امام رضا(ع) و زیرگذر کارخانه قند احداث شود، یادآور شد: ابتدا قرار بود تا پل امام رضا(ع) به شکل پل کارخانه قند ورامین بهصورت بتنی و خاکی احداث شود که این امر با مخالفت شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین روبرو شد.
وی ادامه داد: شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین اعتقاد دارد که پل کارخانه قند باعث دوتکه شدن شهر ورامین شده و این امر عقبماندگی و عدم خدمترسانی مطلوب به مناطقی نظیر کارخانه، روغنکشی و غیره را فراهم ساخته است.

پل امام رضا(ع) ۹ متر از سطح زمین ارتفاع گرفته است
مهندس حیدریان اضافه کرد: شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین همواره بر جمعآوری پل کارخانه قند تأکید فراوان داشته و اجرای زیرگذر در این منطقه را بهترین طرح در این زمینه میداند.
برای اجرای پلی بهمانند امام رضا(ع) بهجای پل کارخانه قند، باید پل موردنظر ۹ متر ارتفاع میگرفت که در این صورت، احداث پل تا حوالی گروهان ژاندارمری به درازا میکشید و بدین ترتیب تمامی املاک و مغازههای موجود تا گروهان ژاندارمری حذف میشدشهردار ورامین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تفاوتهای موجود در اجرای پل امام رضا(ع) با پل کارخانه قند تأکید کرد: پل امام رضا(ع) ۹ متر از سطح زمین ارتفاع گرفته و بهعنوان یکی از بهترین طرحهای شهری در منطقه محسوب میشود که از زیر این پل نیز می توان استفاده های متعددی را کرد.
وی متذکر شد: برای اجرای پلی بهمانند امام رضا(ع) بهجای پل کارخانه قند، باید پل موردنظر ۹ متر ارتفاع میگرفت که در این صورت، احداث پل تا حوالی گروهان ژاندارمری به درازا میکشید و بدین ترتیب تمامی املاک و مغازههای موجود تا گروهان ژاندارمری حذف میشد.
هرگونه تملکی در اجرای پروژههای شهری بر عهده شهرداری ورامین است
شهردار ورامین تأکید کرد: هرگونه تملکی در اجرای این دو پروژه بر عهده شهرداری ورامین است و در این راستا مدیریت شهری، توانمندی خرید املاک و مستغلات را تا حوالی گروهان ژاندارمری ندارد و این امر باعث میشد تا طرح زیرگذر بهجای پل کارخانه قند نیز مسکوت بماند.
وی با اشاره به این نکته که طرح زیرگذر کارخانه قند ورامین اجرایی میشود، گفت: در این طرح، ارتفاع زیرگذر پنجمتر خواهد بود و در هر طرف از این زیرگذر، سه لاین احداث خواهد شد.
شهردار ورامین با اشاره به در نظر گرفتن دو دوربرگردان در پروژه زیرگذر کارخانه قند یادآور شد: دو دوربرگردان به سمت امر آباد و کارخانه قند ایجاد میشود که این دو لاین در سطح قرار داشته و به زیر یا بالا نمیرود.
قرار بود پل امام رضا(ع) و زیرگذر کارخانه قند به شکل دیگری احداث شود
مهندس حیدریان در ادامه با اشاره به این نکته که مدیریت شهری ورامین به دنبال اجرای طرح ماندگار در این منطقه است، گفت: بدون تردید اجرای پل امام رضا(ع) و زیرگذر کارخانه قند ورامین دو طرح ماندگار شهری محسوب میشود که توسعه شهری ورامین را به همراه خواهد داشت.
وی تأکید کرد: شهروندان ورامینی باید به این نکته توجه داشته باشند که با مقاومت شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین، این دو پروژه به شکل کنونی اجرایی و عملیاتی میشود، درحالیکه قرار بود در ابتدا دو پروژه با ماهیتی متفاوت در این منطقه احداث شود.
مهندس حیدریان گفت: احداث پل امام رضا(ع) به شکل پل کارخانه قند فعلی و عدم اجرای زیرگذر بهجای پل کارخانه قند یک عقبماندگی شهری برای ورامین بهحساب میآمد و شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین با درک این واقعیت در برابر اجرای این دو پروژه ایستاد و از منافع شهروندان دفاع کرد.
وی بیان داشت: شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین همچنان نیز اجرای کامل دو پروژه پل امام رضا(ع) و زیرگذر کارخانه قند را منوط به رعایت طرح جامع شهری و تفصیلی و حقوق شهروندان ورامینی منوط میداند و تلاش دارد تا با پیگیریهای بهعملآمده، بهترین طرح را در شهر ورامین اجرایی کند.