شهرداری ورامین » ملاقات عمومی با شهردار ورامین در منطقه یک برگزار شد. ملاقات عمومی با شهردار ورامین در منطقه یک برگزار شد. – شهرداری ورامین
ملاقات عمومی با شهردار ورامین در منطقه یک برگزار شد.
۲۳ خرداد ۱۴۰۲
نسخه چاپی
ملاقات عمومی با شهردار ورامین در منطقه یک برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین ، جلسات ملاقات مردمی علیرضا مومنی شهردار ورامین ، امروز سه شنبه بیست و سوم خرداد ماه ، در شهرداری منطقه یک برگزار شد. در این دیدار ، شهردار ورامین پس از گفتگوی چهره به چهره با مراجعه کنندگان و بررسی مشکلات مردم ، در هماهنگی با حوزه های مربوطه دستورات لازم را ابلاغ می کند.

 در این دیدار ، شهردار ورامین پس از گفتگوی چهره به چهره با مراجعه کنندگان و بررسی مشکلات مردم ، در هماهنگی با حوزه های مربوطه دستورات لازم را ابلاغ می کند.

مراجعه کنندگان محترم می توانند، طی روزهای سه شنبه هر هفته از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر از طریق هماهنگی با شهردار ورامین ملاقات حضوری داشته باشند. تلفن تماس: ۳۶۲۴۲۵۲۵ _۲۳۰_۲۳۳ آدرس : ورامین ، خیابان شهید بهشتی ، بعد از اداره برق ، ساختمان شهرداری مرکز ورامین