۞ رهبر معظم انقلاب اسلامی:
قیام پانزده خرداد سال چهل و دو ،مردم ورامین نشان دادند که در راه حقیقت ودفاع از حق و اسلام حتی به قیمت جانشان ایستاده اند.
اطلاعیه ها

موقعیت شما : صفحه اصلی » گزارش خبری
  • شناسه : 785
  • ۰۲ شهریور ۱۳۹۴ - ۶:۳۵
  • 138 بازدید
  • ارسال توسط :

شهردار ورامین:به والله قسم می خورم که امام جمعه ای مانند آیت الله محمودی ندیدم

“مهندس علی حیدریان” شهردار ورامین در همایشی که به عنوان نقش روحانیت و مساجد در تربیت فرزندان به همت معاوت فرهنگی و اجتماعی شهرداری ورامین برگزار شده بود،گفت:با توجه به اینکه در جاهای مختلفی مسئولیت خدمت به مردم را داشته ام قسم میخورم به ولله هیچ کجا امام جمعه ای همانند حضرت آیت الله محمودی […]

“مهندس علی حیدریان” شهردار ورامین در همایشی که به عنوان نقش روحانیت و مساجد در تربیت فرزندان به همت معاوت فرهنگی و اجتماعی شهرداری ورامین برگزار شده بود،گفت:با توجه به اینکه در جاهای مختلفی مسئولیت خدمت به مردم را داشته ام قسم میخورم به ولله هیچ کجا امام جمعه ای همانند حضرت آیت الله محمودی دلسوزتر به امورات مردم ندیده ام.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین مهندس علی حیدریان در توصیف مرام و شخصیت امام جمعه ورامین اظهار داشت:هر وقتی که خدمت آیت الله محمودی رسیدیم هیچ خواسته ای به غیر از خدمت به مردم از ما نداشتند.

وی با توجه به نقش مهم روحانیت در تربیت فرزندان انقلاب و کشور ادامه داد:باید سیاستی اتخاذ شود تا جوانان بیشتری به مساجد آمده و از محیط معنوی مسجد استقبال کنند.

مهندس حیدریان با اشاره به اینکه از سنین کودکی بهمراه پدر خود در نماز جماعت منطقه و محل سکونت خود حضور داشته است،افزود:افتخارم اینست که روزگاری در سنین نوجوانی به عنوان مکبر و تکبیر گوی امام جماعت مسجد محل مان بوده ام.

همایش نقش روحانیت و مساجد در تربیت فرزندان به همت معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری ورامین با حضور ائمه جمعه و جماعات و فرماندهان پایگاه های بسیج شهرستان ورامین امروز در سالن همایش شهید تاجیک شهرداری ورامین برگزار شد.

 

 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*