۞ رهبر معظم انقلاب اسلامی:
قیام پانزده خرداد سال چهل و دو ،مردم ورامین نشان دادند که در راه حقیقت ودفاع از حق و اسلام حتی به قیمت جانشان ایستاده اند.
اطلاعیه ها

موقعیت شما : صفحه اصلی » اسلاید » گزارش تصویری » وسط » ویژه ها
  • شناسه : 5278
  • ۱۵ آبان ۱۳۹۵ - ۶:۳۵
  • 158 بازدید
  • ارسال توسط :

گزارش تصویری راهپیمایی مردم و مسئولین شهر ورامین در روز ۱۳ آبان (سالروز استکبارستیزی)

همزمان با روز ۱۳ آبان سالروز استکبارستیزی ، مهندس علی حیدریان شهردار بهمراه معاونین و مدیران شهرداری و همچنین مردم شهیدپرور ورامین در مراسم راهپیمایی این روز حضور یافتند . 

به گزارش اداره روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین ، مردم انقلابی و همیشه در صحنه دیار ۱۵ خرداد از ساعات اولیه صبح روز پنج شنبه خود را مهیای حضور در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان کردند و با در دست داشتن پوسترها و اعلامیه هایی، انزجار خود را از آمریکای جنایتکار بیان داشتند.

برپایه این گزارش ، راهپیمایان پس از عبور از خیابان شهدای ۱۵ خرداد، در مقابل گلزار شهدای گمنام اجتماع کرده و ضمن تجدید میثاق با آرمان های شهیدان انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس ، بر ادامه راه شهیدان و امام شهدا تأکید کردند.

سردار ناظری فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران نیز اجتماع شرکت کنندگان در راهپیمایی ۱۳ آبان ورامین گفت : فریاد مرگ بر آمریکا منطق جمهوری اسلامی در مبارزه با استکبار جهانی است.
سردار عبدالرضا ناظری افزود: به فرموده امام راحل، روز سیزده آبان و تسخیر لانه جاسوسی به عنوان انقلاب دوم ملت ایران، آغاز شکست هیمنه آمریکا بود.
وی اظهار کرد: در بررسی تاریخ ایران، همواره رد پای آمریکا در دشمنی با کشور به چشم می خورد که نمونه آن را می توان در اعمال تحریم های ظالمانه ، حمایت از صدام در جنگ تحمیلی، حمایت از منافقین و امروز نیز در پیدایش گروه های تروریسی داعشی مشاهده کرد.

 2 3 4 5 6 7 8 9 99 999

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*