مهندس علی حیدریان شهردار ورامین طی پیامی فرارسیدن عید سعید فطر را به مردم متدین و انقلابی تبریک و تهنیت گفت .
به گزارش اداره روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین ، متن این پیام بدین شرح می باشد :
بسم الله الرحمن الرحیم
سعید نقّاش گوید: امام صادق علیه السّلام به من فرمود: آگاه باش که در عید فطر تکبیر گفتن از سنّت است. گفتم: چه زمانى باید گفت؟ فرمود: بعد از نماز مغرب و عشاء شب عید فطر و بعد از نماز صبح عید و بعد از نماز عید فطر، سپس تکبیرات را قطع کند.
ماه رمضان، ماه بندگی خدا ، ماه نزول قرآن و ماه ذکرخدا به پایان رسید. خوشا به حال بندگان مؤمنی که با روزهداری، تلاوت قرآن و اقامهی نماز ، رضایت خالق یکتا را جلب نموده و با برگرفتن توشهای از تقوی ، خانه آخرت خویش را آباد کردند.
امید بسیار داریم خداوند منان به کرم بی انتهای خود ، ما را در زمرهی بندگان خالص درگاهش قرار دهد.
عید فطر، عید فطرتهای روشنی می باشد که پس از گذشت ماه مبارک رمضان در نخستین روز ماه شوال اجر و پاداش خود را تنها در قرب الهی جستجو می نمایند.
روزی که انسان به شکرانه این نعمت بزرگ و بی کران، به ستایش خداوند مهربان و بخشنده پرداخته و زنگار گناه را از قلب و جان خود می زداید.
فرا رسیدن عید سعید و فرخنده فطر را به پیشگاه امام زمان حضرت ولی عصر (عج الله تعالی فرجه الشریف) ، مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) و مردم شهیدپرور ، تهنیت و شاد باش عرض می نمایم .
علی حیدریان
شهردار ورامین
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمام حقوق سایت متعلق به شهرداری ورامین است