شهرداری ورامین » تجلیل از بانوان پرسنل شهرداری ورامین در سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن تجلیل از بانوان پرسنل شهرداری ورامین در سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن – شهرداری ورامین
تجلیل از بانوان پرسنل شهرداری ورامین در سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن
۰۴ بهمن ۱۴۰۰
نسخه چاپی
تجلیل از بانوان پرسنل شهرداری ورامین در سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن

به گزارش اداره روابط عمومی شهرداری ورامین ، برنامه ای به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن با حضور علیرضا مومنی شهردار ورامین و جعفر اردستانی نائب رئیس شورا ، محمد شیرکوند عضو شورا و رئیس شورای شهرستان و محمد حسن فرجی عضو شورا و سایر مدیران و پرسنل بانوان شهرداری در صحن علنی شورای اسلامی شهر ورامین برگزار گردید.

در این جلسه علیرضا مومنی شهردار ورامین گفت: از ظرفیت علمی و توانایی مدیریتی بانوان پرسنل در اداره شهر استفاده خواهم کرد. اجرای برنامه های عمرانی ، فرهنگی و اجتماعی در برخی نقاط شهر در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد. در حوزه خدمات رسانی به شهروندان برنامه های مختلف خدماتی و فرهنگی و اجتماعی در دست اقدام است.

علیرضا مومنی شهردار ورامین با تجلیل از بانوان پرسنل این شهرداری و حضور در حوزه های شهرداری از پرسنلی که به دلیل داشتن ارباب رجوع ، نتوانستند در مراسم حضور یابند ، به دیدار آنان رفت و با تبریک این روز از زحمات و خدمات آنان تقدیر به عمل آورد.