شهرداری ورامین » شهردار ورامین در نشست با خبرنگاران خبر داد پروژه ساخت کمربندی جنوبی اولویت اصلی مدیریت شهری ورامین شهردار ورامین در نشست با خبرنگاران خبر داد پروژه ساخت کمربندی جنوبی اولویت اصلی مدیریت شهری ورامین – شهرداری ورامین
شهردار ورامین در نشست با خبرنگاران خبر داد پروژه ساخت کمربندی جنوبی اولویت اصلی مدیریت شهری ورامین
۲۹ بهمن ۱۳۹۷
نسخه چاپی
شهردار ورامین در نشست با خبرنگاران خبر داد پروژه ساخت کمربندی جنوبی اولویت اصلی مدیریت شهری ورامین

به گزارش اداره روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین ، مهندس حسین دهقان شهردار ورامین در نشست با خبرنگاران در طرح نهضت اطلاع‌رسانی مسئولان شهرستان ورامین ، اظهار داشت: بودجه شهرداری ورامین ۱۵۵ میلیارد تومان است که این میزان باید در زمینه های مختلف حقوق پرسنلی وهزینه های جاری، کارهای عمرانی و خدمات شهر صرف شود؛ درواقع اینگونه نیست که در یک دوره یا یک سال بتوان معجزه کرد.

وی با اشاره به اولویت بندی خدمات عمرانی و شهری افزود : در کنار همه اقدامات زیباسازی، عمرانی و خدماتی، نیاز اصلی و راه خروج شهر ورامین از بن بست و ترافیک های سنگین راهسازی است و ایجاد و بهسازی مسیرهای دسترسی شهری باید از مطالبات اصلی مردم در همه دوره های مدیریت شهری باشد.

 دهقان در این نشست خبری بیان داشت: این نوید را به مردم ورامین می‌دهیم که به فضل الهی در سال ۱۳۹۸ کلنگ‌زنی کمربندی جنوبی شهرستان ورامین که تنها راه نجات شهر از معضلات ترافیکی است انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: کمربندی جنوبی این شهرستان از ابتدای ورودی شهر آغاز شده و تا انتهای میدان بسیج و نزدیکی شهرستان پیشوا ادامه دارد که با وجود این کمربندی، ترافیک در خیابان‌های شهرستان برطرف خواهد شد.

شهردار ورامین یادآور شد: یکی از مطالبات جدی مردم این دیار، از شهردار و مجموعه شهری این بوده است که برای کاهش ترافیک شهر، کمربندی از ابتدای شهرستان ورامین احداث شود که با احداث این کمربندی مشکلات ترافیکی در این دیار برطرف می‌گردد.

وی افزود: باید کار شهروندانی که ضعیف‌تر از دیگران هستند، در شهرداری در اولویت قرار بگیرد و اگر کسی از شهروندان از مدیریت شهری و مجموعه شهرداری در این خصوص شکایت و اعتراضی داشته باشد به شهردار که منتخب مردم در آن مجموعه هست اعتماد کنند و این مسائل را از طریق رسانه‌ها به بنده انتقال بدهند.

حسین دهقان تصریح کرد: برای شهر ورامین کیسه‌ای دوخت نشده است و اگر هر کدام از مجموعه‌های شهرداری برای مردم خدمت نکنند، با جدیت با آنها برخورد خواهد شد، چرا که اگر مردم از ما گلایه مند باشند، حضور ما در آن مجموعه بی فایده است.

شهردار ورامین با اشاره به اینکه در طول یک سال گذشته حدود ۸۰ درصد از بوستان های محله ای بهسازی شده، تصریح کرد: پروژه ۳۰ متری قائم، ادامه کمربندی خلیج فارس و چهارمین ایستگاه آتش نشانی در بلوار کاظم آباد از جمله پروژه هایی است که در سال ۹۷ آغاز شده یا کلنگ زنی می شود و در سال ۹۸ با اعتبارات جدید تکمیل خواهد شد.

وی ادامه داد: در چند روز آینده کلنگ دو ورزشگاه بر زمین زده خواهد خورد و اعتبارات و بودجه لازم این دو ورزشگاه در بودجه سال ۹۸ دیده شده و همه این موارد با تعامل بین شورا و شهرداری صورت گرفته می‌گیرد.

دهقان با بیان اینکه درآمد حاصل از ارزش افزوده پرداخت شده به شهرداری ورامین در سال ۹۷ حدود ۵۰ میلیارد تومان بود، تصریح کرد: مالیات بر ارزش افزوده پولی است که از جیب مردم و برای خدمت به مردم مصرف می‌شود تا رفاه و رضایت مندی صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: بعضی از تبلیغات سطح شهر در شأن مردم ورامین نیست، اداره فرهنگ و ارشاد باید به موضوع و تصاویر تبلیغات نظارت کند.

حسین دهقان در ادامه نشست خبری نهضت اطلاع رسانی مسئولان شهرستان ورامین گفت: با توجه به اهمیت تاریخی مسجد جامع ورامین چندین طرح در اطراف این بنا در حال اجراست و با اتمام آن سیمای این منطقه متحول می شود.

دهقان درباره میزان جذب ارزش افزوده در سال ۹۷ گفت: تاکنون حدود ۵۰ میلیارد تومان از محل ارزش افزوده به شهرداری ورامین اختصاص داده شده است و در دو ماه گذشته نیز حدود ۱.۵ میلیارد تومان بابت آلایندگی به حساب شهرداری ورامین اختصاص داده شد.

شهردار ورامین از تبرئه شهرداری ورامین در پرونده حادثه ریزش ساختمان و جان بختن ۳ شهروند در دادگاه بدوی خبر داد و تاکید کرد: در رای صادره شهرداری ورامین تبرئه شده مگر اینگه در دادگاه تجدید نظر تغییری در این رای صورت گیرد.

اردستانی رییس شورا : شهر ورامین در حوزه بودجه خیلی محدود است،

در ادامه جلسه جعفر اردستانی رئیس شورای اسلامی شهر ورامین در این نشست در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اعتقاد قلبی بنده نسبت به جامعه خبرنگاران این است که حضور خبرنگاران در مناطق و ناحیه‌های مختلف شهری و اطلاع رسانی در خصوص مشکلات از دغدغه خبرنگاران است و انتقاد باعث می‌شود که پیشرفت صورت گیرد.

وی گفت: حضور بیش از ۴۵ خبرنگار در شهرستان ورامین نشان از فرهیختگی مردم دشت ورامین است و باید از این پتانسیل به نحو احسن استفاده کنیم.

اردستانی افزود: شهر ورامین در حوزه بودجه خیلی محدود است، بدون بودجه نمی شود اقدامات عمرانی و رفاهی انجام داد و شهرداری باید خود درآمدزایی کند، میزان در آمد اقشار مختلف مردم ورامین مشخص است و باید با واقعیت ها کنار بیایم و نمی‌شود با اعتبارات محدود مشکلات فراوان شهر را حل کرد و نیاز به زمان بیشتر دارد و تمام کسانی که صاحب تریبون هستند باید وارد میدان شوند چراکه مشکلات شهر زیاد است.

وی با اشاره به توسعه شهر ورامین، خاطرنشان کرد: دشت ورامین پله به پله از شهرستان‌های غرب استان تهران در حال عقب ماندن است و شهرداری به تنهایی نمی‌تواند تمام مشکلات را حل کند همه باید وارد میدان شوند تا مشکلات رفع شود.