۞ رهبر معظم انقلاب اسلامی:
قیام پانزده خرداد سال چهل و دو ،مردم ورامین نشان دادند که در راه حقیقت ودفاع از حق و اسلام حتی به قیمت جانشان ایستاده اند.

موقعیت شما : صفحه اصلی » گزارش خبری » وسط » ویژه ها
  • شناسه : 4009
  • ۰۷ تیر ۱۳۹۵ - ۳:۵۲
  • 173 بازدید
  • ارسال توسط :

اطعام کارگران زحمتکش و روزه دار خدمات شهر شهرداری ورامین

به گزارش اداره روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین ، همزمان با ایام شهادت مولی الموحدین حضرت علی علیه السلام در ماه مبارک رمضان و در اقدامی خداپسندانه به همت خیران گرامی ، کارگران حوزه خدمات شهر شهرداری ورامین اطعام شدند .

برپایه این گزارش ، شهرداری ورامین با محوریت اداره روابط عمومی همانند سالهای گذشته در ماه مبارک رمضان برنامه های ویژه ای نظیر طرح باران کرامت و همکاری در توزیع افطاری در بین کارگران زحمتکش مجموعه و ختم قرآن در نمازخانه شهرداری را با هدف نشر فرهنگ اسلام ناب محمدی(ص) در سطح شهر ورامین برگزار نموده و برنامه های قرآنی نیز توسط شهرداری در محلات شهر در حال برگزاری است .

شایان ذکر است که اطعام کارگران زحمتکش توسط افراد خیر و داوطلب شهرستان صورت پذیرفته است .

IMG_20160626_090127 IMG_20160626_090140

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*