۞ رهبر معظم انقلاب اسلامی:
قیام پانزده خرداد سال چهل و دو ،مردم ورامین نشان دادند که در راه حقیقت ودفاع از حق و اسلام حتی به قیمت جانشان ایستاده اند.
اطلاعیه ها

موقعیت شما : صفحه اصلی » گزارش تصویری » گزارش خبری » همایش و مراسم ها » وسط
  • شناسه : 727
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۷
  • 121 بازدید
  • ارسال توسط :

پیام تسلیت شهردار ورامین به مناسبت درگذشت پدر شهیدان والا مقام باقری

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین “مهندس علی حیدریان”شهردار ورامین طی پیامی درگذشت “حاج فریدون باقری”پدر شهیدان والامقام احود و محمود باقری و پدر خانم شهیدان شهید عباس باقری و یوسف حطری را تسلیت گفته و آرزوی صبر و سلامتی برای خانواده معزا نمود. این پدر شهید که در طول دوران […]

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین “مهندس علی حیدریان”شهردار ورامین طی پیامی درگذشت “حاج فریدون باقری”پدر شهیدان والامقام احود و محمود باقری و پدر خانم شهیدان شهید عباس باقری و یوسف حطری را تسلیت گفته و آرزوی صبر و سلامتی برای خانواده معزا نمود.

این پدر شهید که در طول دوران هشت سال دفاع مقدس علاوه بر دو فرزندش دو دامادش نیز به نام های عباس باقری و یوسف حطیری به درجه رفیع شهادت نائل آمده اند روز گذشته به دلیل کهولت سن دار فانی را وداع کرد.
اهالی شهرک مدرس صبح امروز با حضور در محل زندگی این پدر شهید پیکر پاک و مطهرش را برای خاکسپاری در گلزار شهدای بهشت زهرا تشییع کردند.
تشییع کنندگان سپس بر پیکر این پدر شهید نماز اقامه کردند تا این یادگار دوران هشت سال دفاع مقدس در قطعه ۵۵ گلزارشهدای بهشت زهرا به خاک سپرده شود.
شهید عباس باقری فرزند وی در سال ۶۱ در محل سومار و شهید احمد باقری دیگر فرزندش در شلمچه در سال ۶۶ به درجه رفیع شهادت نائل آمده و دو دامادش شهید محمود باقری در سال ۶۷ در منطقه شاخ شمران و شهید یوسف حطیری سال ۶۵ به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
شهرستان ورامین در طول دوران هشت سال دفاع مقدس یک هزار و ۴۰۰ شهید تقدیم اسلام کرده است.

 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*